Visualisation du sujet " siluettinsa koon suunnittelusta ja tyyl" (auteur: honeywolden)...
Vite, réagissez au dernier article : GamerObs accueille dorénavant tous les passionnés de SuperCell !
   
    inscription
Toute l'actualité des jeux vidéo et des nouvelles technologies !
Equipe |  Webmasters |  Faire un lien |  277 connectés (dont 0 membre)
Discutez de l'univers des jeux video entre fans !
» FORUMS » Présentation » siluettinsa koon suunnittelusta ja tyyl
  Liste des Messages

Infos. AuteurMessage
logo
P'tit habitué !
78 mess.
[déconnecté]
honeywolden a écrit le 03 septembre 2019 à 00:33

Kuvioissa on monia Nite Joggers -standardien ominaisuuksia, kuten IMPROVE-välipohja, joka tarjoaa lisää mukavuutta sekä apuvälineitä, sekä kevyt ja kannettava nailon ripstop, herkkä nylon-päälliset, jotka johtavat salaisiin kodikkaisiin, hengittäviin jalkineisiin. Jokainen yksittäinen muotoilu ja tyyli ovat käytettävissä investoimalla koko adidas Originals -kauppiaan kaikkialle valittuun alueeseensa, Chicago, iso omena, Shanghai yhdessä Tokion Nite Runnerin siluettien kanssa tarjottiin Drive 40: lle yhdessä Manchesterin kanssa Pariisin kanssa. Jousi 13.

adidaksen uusin Nite Runner -merkkijono hankkii aivan uuden Fly Collection -ryhmän keskustan tutkijalle. Vakavat yksityishenkilöt ovat yleensä tyytyväisiä kuuden tai kahdeksan värien väliin, joista jokainen käsittelee muita Adidas Originals Ultraboost 19 -jalkineita ympäri maailmaa: Manchester, Shanghai, Tokio, Pariisi, Ranska, Chicago ja iso omena. Tenniskengilläsi on varjostetut laukut, kun käytät tuotemerkkiä alueella, joka on tuotemerkin yläpuolella, sekä pienempien, samankaltaisten värikkäiden merkintöjen kanssa nauhojen pohjaan.

Sinun sävyt kasvavat ulos ja päinvastoin kuin uusi tummanvärinen tonaalinen sekunti, joka on varmasti suunniteltu nylon-päällisiin ja mokkanahkaan, vaikka uusi kirkas Paranna välipohja-kontrasteja, jotka kestävät täydellisesti tummat sävyt. Ulkopohjaan uusi värillinen segmentti erottuu värillisistä asiakirjoista, täyttäen kengän taiteellisen.

Nite Runner Fly Collection -ryhmänne tulee olemaan Drive 40: ssä, joka on täysi hinta 150 dollaria Yhdysvaltain dollareina. Adidas ostaa kengät Tresc Run -kengät Siirry adidas-verkkokauppaan, jos haluat saada ottelun.

Ihmiset, jotka nauttivat Fly Collection -ryhmänne, tarvitsevat myös tutkia Sport-haastattelussa Thronesia adidas UltraBST-sarjassa.

adidas Originals -ominaisuudet maksoivat Nite Runnerin siluettinsa koon suunnittelusta ja tyylistä? Hi-Visin kunnostamiseen viitaten OG Nite Joggerin värimaailmaan, jossa on kiiltävä punainen sekä valoisa 1979.

Sinun erottuva Nite Runner Highway Protection -formaattisi pitää toista valmistettua kovaa kestävää ripstop-nailonia koko punaisena, ja sen tavoitteena on työvaatteiden vaikutus ajatukseen. Katunsuojaus-ottelu yhdistää toiminnan mukavuuskäytön avulla käyttämällä trenditekijöitä sisältäviä roiskeita, mukaan lukien 3M nauhojen, ripsien ja peittokuvien yhteydessä. Täynnä kävijöitä, joissa on nylon-päällisiä, ja Yeezy Boost 350 -jalkineiden takakannen lasia sekä karhuja, joissa on mokka smacking jalkasi, puoliasi, silmäluomia ja kielitapausta, tämä tietty Nite Runner on järkevä kunnioittaminen perusjalkineiden ulkona patio-perinteet sekä yöajan lenkkeily tulli.__________________________
Aller en haut   profil  MP


Ecrire une réponse
Vous devez être inscrit pour poster des messages !
Cliquez pour vous inscrire


logo GamerObs.com, toute l'actualité des jeux vidéo et des nouvelles technologies.
© 2008 - 2014 | Page générée en 0.052s
Informations légales et générales - Contact Presse - Un Bug ? - Outils Webmasters

Tags : Jeux vidéo, Nintendo, Playstation, Xbox 360, Gamers, Technologie.
Partenaires (Devenir Partenaire): Casino et poker - Pokemon - MMO Pokemon - NintenDomaine - Gagner des jeux - Jeux en ligne - Xbox Live
Puissance Gamers - Xbox Gazette - RPG Soluce - Guide du Jeux Vidéo
News référencées par WebPlanete.net